OK
MORE INFO
     


Knjiga

VAŠ IDEALAN ODMOR U ALPAMA

U srcu Alpa, u slikovitom ambijentu gradiċa Ponte di Legno nalazi se hotel Bellavista gdje Vas očekuje nezaboravan odmor.
Jednostavne i udobne sobe u kojima ċete se opustiti nakon intenzivnog dana skijanja na  čistom planinskom zraku. Delicije talijanske kuhinje, koje naš kuhar priprema sa biranim sastojcima vrhunske kvalitete te ugodna igraonica posveċena samo za vašu djecu itd.

Ponte di Legno koje se nalazi u blizini Prijevoja Tonale, idalno je polazište za ljubitelje aktivnog odmora: zimi Vas očekuje skijaški raj sa svim svojim čarima, dok je ljeti izbor aktivnosti još i veċi, možete birati između laganih šetnji, ozbiljnih ekskurzija, vožnje sa mountain bike, golf, tennis i još mnogo toga. Hotel Bellavista za svoje goste nudi i dodatne pogodnosti sa ciljem da Vaš boravak bude što ugodniji.

Životni stil

Obiteljska atmosfera kako biste se osjećali kao kod kuće: to je Hotel Bellavista u Ponte di Legnu.

Naša povijest

Otkrijte povijest naše obitelji hotelijera i filozofiju gostoljubivosti Hotela Bellavista u Ponte di Legnu, u blizini prijevoja Passo Tonale.

Posebne usluge

Iskoristite posebne usluge koje su vam na raspolaganju tijekom vašeg odmora u Hotelu Bellavista u Ponte di Legnu i napunite se energijom.

Le nostre offerte

nema novosti u popisu.